31 Mayıs 2011 Salı

Adet Sancılarının Sebepleri ve Tedavisi

kadın doktorların dil ve değil regl sırasında Ağıları kas ağrıları nadiren diyorlar.Yapılan dismenore ve ağrı kesici atıfta çoğununda rutin yaşam değişebilir araştırmaya göre, bugün bu durumun kadınların% 70-80 bulunur.Tıp.
dönemde ağrı nedenleri
O adet sancıları sırasında rahim ağrıları nedenleri, doğum sırasında daha şiddetli kasılmalardır.Aynı hissedilir.Bu kasılmalar süreklidir, ama bu acıyı rahme giden kan akımı yeterli oksijen kasılmalar görülür.Bu organ veya ağrı kesilerek daha şiddetli adet kanaması olan çok artar.Her da olumlu bir yönü var nasıl olsa, rahim hemen ağrı daha fazla acı acı artan artar.Kasılmalar kasılmasına neden salgılanır.Prostogladin kimyasallar tarafından salgılanan durum alamaz.Bu maddelerin bir sonucu olarak rahim kasılmaları ve bebeğin birlikte hazırlamak için medya duvarındaki hücre oluşumunda kanama ile dışarı atılır yeni hücrelerin oluşur.Doğurganlık ağrı yan etkiler açısından önemlidir.güçlü ağrıları ile ilk iki kadın devlet daha az önemli bir problem olma olasılığı, olduğu ama yine de kontrol geçinilmelidir.Stres için endişe ve acı iki adet alarak kontrol nedenleri tetikleyiciler ve ağrı en aza indirilebilir.
Tedavi süresi ağrı
menstrüasyon, günlük yaşam ve iş etkileyecek o zaman basit çözümler aramaya başlar, ancak budama işe yaramazsa, doktorunuza danışın.
Vücudunun tüm ağrıları kesebilir adet döneminde olan ve ağrı kesici yapılması zorlamandan yöntemdir.Bilinçsiz iyi kullanımı ağrı unutmak yormadan basit bir egzersiz yapmaktır.Tempolu yürüyüş, koşu, yüzme, vb izlemeniz gereken en önemli yöntem, ancak Teklifin için dinlemek zorunda bu nedenle doktorunuz tarafından vücudunuzun zarar verebilir ilaç sigara biri.
Bazı çalışmalar yapılmalıdır düşündüğümde fiziksel bir hastalık nedeniyle. ultrasonografi ve laparoskopi gibi cerrahi girişim gerekebilir.
birçok ailenin hayatını alarak rahim veya rahim hastalıkları Bazı cerrahi olmayan tedavi ve seçenektir.Bu durum tamamlamış bayanlar doğurganlık dönemi bitmiş tercih ederdim.

0 yorum:

Yorum Gönder